Aktiviteter

Alle aktiviteter foregår i Frivilligcenter Helsinge og 

HENVENDELSER vedrørende alle AKTIVITETER

skal ske til: FRIVILIGCENTER HELSINGE

KONTAKT: TLF 4879 0891 / 2132 2348

MAIL: INFO@FRIVILLIGCENTER-HELSINGE.DK

  

Kalenderen kan ses her for alle aktiviteterne 

 

 

FOR DE NYSGERRIGE

REPAIR CAFEÉN

REPAIR CAFEÉN

Repair Caffen - Er du fiks på fingrene og elsker at genbruge ting. Så er dette tilbud måske noget for dig som
FØRSTE TORSDAG HVER MÅNED kl. 16.30- 19.30.

Læs mere

NETVÆRK FOR LEDIGE + 50

NETVÆRK FOR LEDIGE + 50

+50 og ledig ? Nu får du mulighed for at danne NETVÆRK sammen med andre som er i samme situation som dig. Hvordan gør man sig mere atriketiv til arbejdsmarked.

Læs mere

KVINDEFÆLLESSKABET

KVINDEFÆLLESSKABET

Trænger du også til at komme ud og opleve noget nyt? Vi er nogle stykker, der har lyst til at være sammen med hinanden og andre kvinder om aktiviteter, som vi beslutter i fællesskab.

Læs mere

BYTTEBIKSEN

BYTTEBIKSEN

Ligger du inde med en masse børnetøj, som dine børn ikke længere kan passe, eller står du og mangler tøj til dine børn og har ikke råd til at købe nyt? Så er der gratis tøj at hente i byttebiksen.

Læs mere

JULEGRUPPE

JULEGRUPPE

Julegruppen inviterer hvert år til jul i Sognegården i Helsinge. Her kan alle som ikke har andre steder at holde jul komme og få en hyggelig aften sammen med en masse andre mennesker.
RÅDGIVNING

RÅDGIVNING

Har du brug for hjælp eller rådgivning så se her. Vi har mange forskellige rådgivninger, lige fra konflikt, IT hjælp, Stress, Coaching, CV skrivning til Bisidder hjælp.

Læs mere

NETVÆRKS GRUPPER

NETVÆRKS GRUPPER

Netværksgrupperne har mange forskellige tilbud, lige fra vandrehold,mande netværk, Røde Kors Nørklerne til sy og strikke.

Læs mere

INTEGRATION

INTEGRATION

Integrationsgruppen arbejder blandt andet med sproghjælp/undervisning, lektiehjælp, kvindegruppe, ferieture og andre integrationsfremmende projekter.

Læs mere

INDRE RO OG AFKLARING

INDRE RO OG AFKLARING

For dig, som har lyst til at mødes med andre i samme situation for at dele erfaringer, reflektere, skabe klarhed og nye handlemåder. Gruppen er ledet af kompetente rådgivere.
MAD TIL ALLE

MAD TIL ALLE

MAD TIL ALLE er et anderledes fødevarefællesskab, hvis formål er at hjælpe økonomisk trængte danskere og flygtninge med at kunne spise sig mætte.

Læs mere

FAMILIEVENNER GRIBSKOV

FAMILIEVENNER GRIBSKOV

Hvem har en familieven Tilbuddet om en familieven er til alle familier som oplever, at de er i livsomstændigheder, der presser dem særligt i deres hverdag. Både enlige forældre, sammenbragte familier, kernefamilier – alle med mindre børn.

Læs mere

BISIDDER

BISIDDER

Føler du dig utryg, når du skal til møde med kommunen, hos lægen eller andre steder. Så kontakt os og få en kvalificeret bisidder med til at støtte og rådgive.
Bisidderne har tavshedspligt
Det er gratis og anonymt
Kontakt 4879 0891.

Læs mere

KAMMERATSKABET

KAMMERATSKABET

Kammeratskabet er en mandegruppe som mødes hver Tirsdag kl. 09.30-11.30 i Frivilligcenter Helsinge. Gruppen har masser af aktiviteter som bliver aftalt i fællesskab.