Kontakt os F LOGO                      Kontor og telefoner har åbent : Man-Ons 10.00-14.00, Tors 12.00-16.00 og Fre 09.00-12.00 - tlf.4879 0891 / 2132 2348

Tag telefonen og ring

Frivilligcenter Helsinge åbner nyt gratis telefonisk tilbud for særligt sårbare i Coronakrisen.

Velliv Foreningen har bevilget kr. 50.000,- til Frivilligcenter Helsinge til oprettelse af en telefonlinje for særligt sårbare, som skal modvirke udfordringer som ensomhed, følelsen af angst, depression og isolation

Den igangværende Coronakrise har ramt hele vores samfund hårdt, og den rammer os på forskellige måder. Nu åbner Frivilligcenter Helsinge en telefonlinje for særligt sårbare:

Er du et menneske der i forvejen føler dig særligt sårbar, f.eks. med angsten som en fast følgesvend, eller er ensomheden særligt stor lige nu, fordi du ikke kan benytte dig af de tilbud, hvor du ellers kommer? Eller er du et menneske, der pludselig føler dig ekstra sårbar, fordi krisen har påvirket dig og dit liv negativt? Og mangler du én at tale med om disse ting, så er der nu hjælp på vej.

Fra og med fredag d. 1. maj, og foreløbigt til og med 30. september, kan du ringe til Frivilligcenter Helsinge rådgivning på telefon 61 61 23 48.

Åbningstiden er mandag og onsdag fra 10 – 15 og fredag fra 10-12.

Her vil du få direkte kontakt med en telefonrådgiver, der har mere end 40 års erfaring i at tale med mennesker i svære livsomstændigheder. Du kan tale om det der fylder lige nu – f.eks. din ensomhed, din angst for fremtiden i forbindelse med krisen, angsten for selv at blive syg, eller andre ting.

Vi kan ikke tilbyde dig faglig vejledning hvis du er blevet smittet, men en støttende personlig samtale. Er din økonomi er blevet påvirket negativt i forbindelse med krisen, kan vi henvise dig til Frivilligcentrets telefoniske økonomi- og gældsrådgivning.

I første omgang sidder kun en enkelt klar ved telefonen, så det kan være lidt svært at komme igennem. Vi vil arbejde hårdt på at kunne udvide tilbuddet. Men i første omgang beder vi dig have lidt tålmodighed, og forsøge igen hvis der er optaget når du ringer.

Det er gratis at benytte tilbuddet – det eneste du betaler er opkaldet.

Vi glæder os til at møde dig i telefonen