WISE WOMEN

Wise Women er et mentorprojekt for unge piger og livserfarne kvinder - og det foregår i naturen.

I gammel indiansk kultur havde man begrebet “The wise grandmother”. Hun var en ældre kvinde, der via sin livserfaring og sit perspektiv på livet var den de unge opsøgte, når de stod i en situation, hvor de blev udfordret på livets mange spørgsmål. Vi vil gerne være med til at genoplive dette koncept med inspiration fra naturen, og give både yngre og ældre kvinder mulighed for at kunne lære af hinanden. Derfor kalder vi projektet “Wise Women”, da både den yngre og den ældre kan bidrage til fælles visdom.

Kernen i projektet er at hjælpe unge piger i alderen 15-20 år, som presses af egne og samfundets forventninger, mærker stress eller føler sig ramt af uoverskuelige problemer. Hjælpen består i at få en “klog kone” som mentor at tale med fx på en gåtur hver anden uge, og ved at få inspiration og redskaber til at bruge naturen til at afhjælpe stress og skabe balance i livet. 

Mentorskabet består altså både af det individuelle møde mellem mentor og mentee, og af et fællesskab med de øvrige mentorer og mentees, tilrettelagt med inspirerende aktiviteter i naturen én gang om måneden.

SIGNE NARP

Signe Narp er projektleder på Wise Women og står for matching
af mentor og mentee, uddannelse af mentorerne, samt alle aktiviteterne i Wise Women-fællesskabet.
Signe er uddannet Naturterapeut samt Natur- og stressvejleder,
og har derudover 10 års erfaring som underviser i gymnasiet.
Signe kan kontakes på  Telefon 61261062 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FÅ EN MENTOR

ER DU PIGE i Gribskov og mellem 15-20 år gammel? Føler du dig stresset i hverdagen eller presset af de mange krav til livet som ung?
Så kan en MENTOR hjælpe dig.

BLIV MENTOR

LIVSERFARNE KVINDER søges til mentorskab for piger i alderen 15-20 år. Bliv en del af mentorindsatsen Wise Women og få spændende oplevelser i naturen.

HÅNDBOG FOR MENTORER

Idéer, gode råd og redskaber til dig som mentor. Håndbogen udleveres også på mentoruddannelsen, hvor du bliver godt klædt på til mentorindsatsen.

Frivilligcenter Helsinge 
Vestergade 4
3200 Helsinge
tlf. 4879 0891